Hannelore zingt "Spring can really hang you up the most" LOCKDOWN part 1| Video

In maart 2020 breekt Covid-19 uit in België en moet iedereen van de ene dag op de andere binnen blijven.
Het is een rare gedachte dat de natuur ontwaakt en dat wij blijven stilstaan.

In samenwerking met District Antwerpen gaat het pop-upkoor Jong van Hart zijn tiende editie – een jubileumjaar in! Onder de bezielende leiding van Hans Primusz, brengen hippe en prille senioren klassieke pop- en rocksongs.

Meer informatie...

Craquelé is een voorstelling van Studio Orka.
Hans Primusz coacht het koor dat dit verhaal muzikaal ondersteunt.
Naar aanleiding van het afscheid van het gezelschap Studio Orka volgt er nog een hernemingstournee in 2022.
Hans en Hannelore Primusz spelen en zingen afwisselend mee in het ensemble dat ze leiden.

Meer informatie...

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

OT Rotterdam stelt voor: de STUDIO! Hannelore Primusz maakte deel uit van de tien jonge (muziek)theatermakers die na drie intensieve weken werken hun antwoord op volgende vraag presenteerden: wat betekent de Amerikaanse droom voor jou? Een compilatie van een reeks eigenzinnige performances waarin een nieuwe generatie acteurs en theatermakers de Amerikaanse Droom afstoft.

Meer informatie...

Hannelore is te zien in de slaapwel-campagne van CM:
Overprikkeld voor het slapengaan.

Benieuwd naar de andere 3 filmpjes waar ze niet uit bed geraakt, verleid wordt door lichtgevende schermpjes en ligt te piekeren? Klik hier

Meer informatie...

Feniks Festival Muziektheater 8+ | Workshop

In het kader van het Het Feniks Festival organiseerde Muziektheatergezelschap Walpurgis een workshop Muziektheater voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Hans en Hannelore coachten!

Hannelore liet zich transformeren voor een make over en poseerde voor de lens.

Hier zie je alvast VOOR en NA...

Meer informatie...

Naast de gedanste opera Kintsukuroi van Spinvis zongen Hans en Hannelore Primusz backingvocals op enkele concerten van de band.

Meer informatie...

Kintsukuroi is een gedanste opera van de Nederlandse muzikanten Spinvis & Saartje Van Camp. Hans, Primusz, Hannelore Primusz en Helga Smits vormden een minikoor dat samen met de band de dansers begeleidde.
Na twee weken spelen op een strand tijdens theaterfestival Oerol 2014, toerde de productie langs de grote Belgische en Nederlandse theaterzalen.

Meer informatie...