Hannelore zingt "Vangnet" | Video

Hannelore zingt haar eerste eigen nummer 'Vangnet' in het Ethias Theater te Hasselt! Aan de piano begeleidt Hans Primusz. Peter Maus dirigeert daarom voor de gelegenheid het pop-upkoor, dat zijn feesteditie van 10 Jaar in koor viert.

1227 unieke stemmen zongen door de jaren heen mee met één of meer pop-upkoren van In Koor, een grensverleggende workshop die altijd uitmondde in een uniek concert met een bekende artiest. Deze docu geeft een blik op het avontuur dat al 10 jaar duurt.

Meer informatie...

Hannelore zingt

Van pop, jazz, country en folk tot chanson, cabaret, kleinkunst en klassiek: Hannelore zingt het allemaal graag.

Hannelore speelt

Naast spelen in het theater, acteert Hannelore ook graag voor de lens.

Hannelore zingt "Cry me a river" | Video

Alles over het Zangerscollectief en tickets vind je hier

Back to the 90'ies XL in het Zuiderpershuis te Antwerpen wordt door de Corona-maatregelen VERPLAATST naar een nog te bepalen datum! Intussen maakten wij deze Corona-song!
1993: Laura Pausini
2020: Laura Blijfbini

Meer informatie...

Hannelore zingt "Het is over" | Video

Hannelore zingt "L'Accordéoniste" | Video

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

OT Rotterdam stelt voor: de STUDIO! Hannelore Primusz maakte deel uit van de tien jonge (muziek)theatermakers die na drie intensieve weken werken hun antwoord op volgende vraag presenteerden: wat betekent de Amerikaanse droom voor jou? Een compilatie van een reeks eigenzinnige performances waarin een nieuwe generatie acteurs en theatermakers de Amerikaanse Droom afstoft.

Meer informatie...