Hannelore Primusz zingt, speelt, creëert en coacht


Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Hannelore.
Ik zing, speel, creëer en coach. Heel graag!
En ik vind het fantastisch als ik aan de hand van deze talenten bij kan dragen aan de maatschappij, door mensen inzicht te geven in hun eigen zelfleiderschap.
In elk van ons zit zo veel potentieel, zo veel talent! Zoveel om te delen.
Als we ons bewust worden van onze beperkende overtuigingen, geconditioneerde gedachten en patronen, dan kunnen we zoveel milder worden voor onszelf en elkaar.

Ik hou van afwisseling.

Of ik nu
  • een koor van 500 zangers voor Bart Peeters sta te coachen
  • een intiem huiskamerconcert geef bij een hoogbejaarde meneer
  • op het familiefeest samen met de kinderen sinterklaasliedjes zing
  • een zangstudent ondersteun die zichzelf verbaast en overstijgt
  • een rol mag spelen in een fictiereeks met lieve collega's en een interessant concept
  • of creatief mag bijdragen aan een trouwceremonie of afscheidsritueel
écht verbinding maken met mezelf en anderen geeft mij vleugels.

Als je vragen hebt over workshops, concerten, voorstellingen, privé-lessen, castings, presentaties...
Aarzel niet om me een mailtje te sturen!
Ik kijk graag of ik je kan verder helpen!
hannelore@primusz.be


Lieve groeten,
Hannelore

Over

Hannelore Primusz studeerde in 2010 af als zangeres/actrice aan de muziektheateracademie van het Rotterdamse Conservatorium Codarts.
Momenteel werkt ze verder aan eigen Nederlandstalige muziek, die ze samen met Hans Primusz in een eerste fase heeft uitgetest op het publiek tijdens een tournee langs Vlaamse huiskamers.
Met haar broer richtte ze ook Het Zangerscollectief op. Deze groep van 10 gelijkgestemden zingt u meerstemmig van de ene wereld de andere in! Meer dan enkel een concert, zorgen zij met hun veelzijdigheid voor een theatrale ervaring, of een show, naargelang het repertoire.

In het tweede seizoen van de fictiereeks 'Déjà vu', te zien op Streamz, speelt Hannelore een muziekdocente.
Hannelore was te zien in Craquelé, een theatervoorstelling van Studio Orka. Bij hun afscheidstournee in 2022 leidde ze, alternerend met Hans, het ensemble.
Nog theaterproducties zijn het muziektheatraal programma 'Vergeten geluk' van haar broer en zichzelf, met Nederlandstalige liedjes van minstens 50 jaar oud, de muziektheatervoorstelling ‘Sneeuwduister’ van Toneelgroep Maastricht en in ‘Alba's Bacchanten’ van Alba Theaterhuis. Ze speelde de titelrol in 'Delphine en haar vriend' van productiehuis Het Gevolg uit Turnhout en zong in Kintsukuroi (een gedanste opera van Spinvis en Saartje van Camp).
Als kind stond Hannelore reeds op het podium in België en Nederland voor diverse producties bij Het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Music Hall en Studio 100.

Naast performen, geeft ze ook workshops. Hannelore is Certified Master Teacher in Estill Voice Training en laat zich enorm inspireren door het Universal Voice System van haar vroegere hoofdvakdocent Alberto ter Doest.
Als zangdocente gaf ze les aan de vooropleiding muziektheater van het Conservatorium te Rotterdam. Daarnaast verzorgt ze ook diverse workshops voor De Veerman, Koor&Stem, Bozar en Zaterdag Zondag.
Hannelore coacht zowel solisten als groepen op vlak van stemtechniek en performance.
Voor de theatergezelschappen Col vzw coachte ze de spelers en zangers muzikaal en vocaal voor de voorstelling Het Rot, die in première ging op de Zomer Van Antwerpen 2022.
Bij de voorstelling Volle Maan van Theaterwerkplaats Het Gevolg had Hannelore de muzikale leiding, samen met Kris Auwers.