Hannelore Primusz is zangeres, actrice en muziektheatermaakster

Over

Hannelore Primusz studeerde in 2010 af als zangeres/actrice aan de muziektheateracademie van het Rotterdamse Conservatorium Codarts. Ze was o.a. te zien in de muziektheatervoorstelling ‘Sneeuwduister’ van Toneelgroep Maastricht en in ‘Alba's Bacchanten’ van Alba Theaterhuis. Ze speelde de titelrol in 'Delphine en haar vriend' van productiehuis Het Gevolg uit Turnhout en zong in Kintsukuroi (een gedanste opera van Spinvis en Saartje van Camp). Eind 2015 maakte ze deel uit van een groep jonge (muziek)theatermakers bij OT Rotterdam in een STUDIO-project rond de Amerikaanse droom.

Als kind stond Hannelore reeds op het podium in België en Nederland voor diverse producties bij Het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Music Hall en Studio 100.

Samen met Hans Primusz brengt ze een muziektheatraal programma 'Vergeten geluk' met Nederlandstalige liedjes van minstens 50 jaar oud in de Vlaamse theaters.

Aan nieuwe projecten rond eigen muziek en een muziektheatervoorstelling, wordt momenteel hard gewerkt.

Naast performen, geeft ze ook workshops. Hannelore is Certified Master Teacher in Estill Voice Training . Als zangdocente gaf ze les aan de vooropleiding muziektheater van het Conservatorium te Rotterdam. Daarnaast verzorgt ze ook diverse workshops voor De Veerman, Koor&Stem, deFilharmonie en Zaterdag Zondag. Hannelore coacht zowel solisten als groepen op vlak van stemtechniek en performance.

Contact

Voor vragen, workshops, concerten, voorstellingen, privé-lessen, castings, presentaties...: aarzel niet om een mailtje te sturen.
hannelore@primusz.be