Hannelore zingt

Van pop, jazz, country en folk tot chanson, cabaret, kleinkunst en klassiek: Hannelore zingt het allemaal graag.

Hannelore speelt

Naast spelen in het theater, acteert Hannelore ook graag voor de lens.

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

Jazz, klassiek, musical, cabaret, woord en alles daar tussenin.

Tien mensen uit verschillende windrichtingen en met compleet andere toekomstperspectieven vonden samen een gemeenschappelijk doel: hun passie voor de muziek en samenzang delen met elkaar en met u.

Meer informatie...

OT Rotterdam stelt voor: de STUDIO! Hannelore Primusz maakte deel uit van de tien jonge (muziek)theatermakers die na drie intensieve weken werken hun antwoord op volgende vraag presenteerden: wat betekent de Amerikaanse droom voor jou? Een compilatie van een reeks eigenzinnige performances waarin een nieuwe generatie acteurs en theatermakers de Amerikaanse Droom afstoft.

Meer informatie...

Hannelore is te zien in de slaapwel-campagne van CM:
Overprikkeld voor het slapengaan.

Benieuwd naar de andere 3 filmpjes waar ze niet uit bed geraakt, verleid wordt door lichtgevende schermpjes en ligt te piekeren? Klik hier

Meer informatie...

Feniks Festival Muziektheater 8+ | Workshop

In het kader van het Het Feniks Festival organiseerde Muziektheatergezelschap Walpurgis een workshop Muziektheater voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Hans en Hannelore coachten!

Hannelore liet zich transformeren voor een make over en poseerde voor de lens.

Hier zie je alvast VOOR en NA...

Meer informatie...

Harmonie Vrede en Vermaak | Concert

Op 19 november 2016 zong Hannelore Primusz als soliste op het Groeningenconcert van de Koninklijke Harmonie "Vrede en Vermaak" uit Kontich. Ze nam ook de presentatie voor haar rekening.

Naast de gedanste opera Kintsukuroi van Spinvis zongen Hans en Hannelore Primusz backingvocals op enkele concerten van de band.

Meer informatie...