Kintsukuroi is een gedanste opera van de Nederlandse muzikanten Spinvis & Saartje Van Camp. Hans, Primusz, Hannelore Primusz en Helga Smits vormden een minikoor dat samen met de band de dansers begeleidde.
Na twee weken spelen op een strand tijdens theaterfestival Oerol 2014, toerde de productie langs de grote Belgische en Nederlandse theaterzalen.

Meer informatie...

In de voorstelling "Delphine en haar vriend" van Theaterhuis Het Gevolg, speelt Hannelore de titelrol.
Wanneer ze een vreemde man ontmoet, komt Delphine plots terecht in een zangwedstrijd op televisie...

Meer informatie...

Een eenmalig concert van een artiest met een pop-upkoor, voorafgegaan door artistieke workshops waarin de zangers worden klaargestoomd door een team van professionele coaches, dat is het recept van In Koor.

Bekijk de making-of van de vorige edities met Bart Peeters of K's Choice. Ook filmpjes, foto's, artikels... vind je hier terug.

Meer informatie...

Als afstudeervoorstelling aan het conservatorium van Rotterdam, maakte Hannelore Primusz een solovoorstelling "De Strop van Worst".
Hans Primusz en Mirek Walton begeleidden haar muzikaal.

Meer informatie...

Alba theaterhuis uit Den Haag maakte een hedendaagse bewerking van het Griekse drama BAKCHAI van Euripides. Hannelore Primusz maakte deel uit van de 7 koppige cast.

Meer informatie...

Hannelore speelde als laatstejaarsstudente aan het conservatorium in de voorstelling "Sneeuwduister" van Toneelgroep Maastricht.

Meer informatie...

Hannelore Primusz speelde tijdens haar opleiding aan de muziektheateracademie van het Rotterdams Conservatorium in de voorstelling "Süsse Mädchen". Zij arrangeerde onderstaand lied voor een vocaal ensemble en nam de lead voor haar rekening.

Meer informatie...

Onder de noemer Pop-up your choir! stelt Zaterdag Zondag en Universal Voice Institute twee workshops voor: 'performance' en 'zangtechniek'. Als koordirigent of zangpedagoog kom je hier zeker aan je trekken, maar ook (koor)zangers zijn welkom.

Meer informatie...

Voor solozangers die geloofwaardig en authentiek willen performen.

Meer informatie...

Een popzangeres klinkt anders dan een opera-diva. Wat maakt iemands stemgeluid anders? Hoe zing je klassiek en hoe zing je met een rockgeluid? Hoe kan dit met gezond stemgebruik?
Hoe klink ik als ik zing of spreek? En hoe kan ik dat veranderen?

Meer informatie...